Λειτουργούν οι θεραπείες για την επιμήκυνση του πέους;

epimikinsi peous

Λειτουργούν οι θεραπείες για την επιμήκυνση του πέους;

 

Η επιμήκυνση πέους είναι εδώ και αρκετά χρόνια ανάμεσα στις προτιμήσεις των ανδρών καθώς η επιθυμία για ολοένα και μεγαλύτερο πέος καθώς και η ανησυχία τους ως προς την σεξουαλική ζωή, ολοένα και αυξάνεται.

Ποιες είναι όμως οι επιλογές που έχει ένας άνδρας σχετικά με την επιμήκυνση πέους; Τι μπορεί να κάνει για να αυξήσει το πέος του;

 

Σύμφωνα με το healthtimes.gr, υπάρχουν δεκάδες – αν όχι εκατοντάδες – διαφημίσεις για προϊόντα και λύσεις σχετικά με την επιμήκυνση πέους.

Άλλα προϊόντα αναφέρονται σε θαυματουργά και απίστευτα αποτελέσματα ενώ άλλα προσφέρουν όντως μια ρεαλιστική λύση σχετικά με την αύξηση του πέους.

Τι αυξάνει όμως το πέος ενός άνδρα;

 

Συσκευές κενού αέρα

Αυτές οι συσκευές συνιστώνται για τη θεραπεία της ανικανότητας και διαφημίζονται ως λύσεις για την αύξηση και την επιμήκυνση του πέους.

Όντως το πέος αυξάνεται μερικά εκατοστά, όμως το αποτέλεσμα είναι τελείως προσωρινό.

Αν θέλετε μια προσωρινή αύξηση για κάποια «ανάγκη», τότε μπορείτε να προμηθευτείτε μια συσκευή κενού αέρα που θα προσθέσει μερικούς πόντους σε πάχος και μήκος στο πέος σας.

Οι αντλίες κενού αέρα τοποθετούνται πάνω από το πέος και στη συνέχεια δημιουργείται πίεση από την αντλία στο πέος, με αποτέλεσμα την προσωρινή αύξηση του πάχους και μήκους του πέους σας.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης αντλίας για επιμήκυνση πέους, το αίμα προωθείται στο πέος πιο γρήγορα όπως συμβαίνει σε μια στύση.

Έπειτα εφαρμόζεται ένας δακτύλιος στη βάση του πέους για να σταματήσει τη ροή του αίματος προς τα πίσω και έτσι τα «πλεονεκτήματα» να παραμείνουν στο πέος (αύξηση μήκους και πάχους).

Η προσωρινή επιμήκυνση με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει περίπου 24 ώρες.

Με αυτή τη μέθοδο μπορεί να υπάρξουν επίσης και παρενέργειες. Μερικές από αυτές είναι ότι μπορεί να σπάσουν τα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας οίδημα και πόνο.

Πριν δοκιμάσετε μια τέτοια συσκευή για την αύξηση του πέους σας, θα πρέπει να ξέρετε τα μειονεκτήματα και τις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να έχετε.

 

 Άσκηση πέους

Οι ασκήσεις πέους είναι από τις πλέον περιζήτητες μεθόδους επιμήκυνσης καθώς οι άνδρες πιστεύουν πως με μερικές κινήσεις, το πέος τους θα αυξηθεί.

Όμως καθώς το πέος δεν περιέχει μυς, δεν υπάρχουν ασκήσεις που να μπορούν να το βοηθήσουν να αυξηθεί!

Το να βάζεις βαράκια στο πέος ή να κάνεις άλλες ασκήσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τον χρόνο σου και ίσως να προκαλέσεις ζημιά στο πέος σου!

 

Χειρουργείο για την επιμήκυνση πέους

Η χειρουργική επέμβαση προσφέρει μια μόνιμη και ίσως σίγουρη λύση για την αύξηση του πέους σας.

Μέσω της χειρουργικής επέμβασης, το πέος μπορεί να μεγεθυνθεί οπτικά ακόμα και πάνω από 2 εκατοστά!

Ο χειρούργος γιατρός θα κόψει τους συνδέσμους που κρατούν το πέος στη συνήθη θέση του και θα τους κατεβάσει λίγο παρακάτω.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές αρνητικές συνέπειες τις οποίες θα πρέπει να ζυγίσετε, πριν την τελική σας απόφαση.

Μια άλλη μέθοδος χειρουργικής επιμήκυνσης είναι μέσω εμφυτεύματος που αυξάνει την περιφέρεια και το μήκος του πέος.

Αυτή η διαδικασία μεταφέρει τα λιπώδη κύτταρα από άλλα μέρη στο πέος σας, ώστε να του δώσει μεγαλύτερη επιφάνεια.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε πως η επιφάνεια του κεφαλιού του πέους δεν μπορεί να αυξηθεί κι έτσι το αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα ασυνήθιστο σχήμα πέους!

Πολλοί ουρολόγοι δε θα εκτελέσουν αυτήν την χειρουργική επέμβαση καθώς υπάρχουν αρκετές επιπλοκές που μπορεί να παρουσιαστούν.

 

Επιπλοκές μετά την επέμβαση και αύξηση πέους

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε μορφή εγχείρησης, υπάρχουν διάφοροι δυνητικοί κίνδυνοι – τόσο ψυχολογικοί όσο και φυσικοί.

Τα αποτελέσματα της χειρουργικής αύξησης του πέους δεν ικανοποιούν τους περισσότερους άνδρες. Αυτό συμβαίνει καθώς οι περισσότεροι έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες από το τελικό αποτέλεσμα που συνήθως επιτυγχάνεται.

Επίσης μη ξεχνάμε πως κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ στραβά – αν και σπάνια.

Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε λοίμωξη, βλάβη στο πέος καθώς και να υπάρχουν παρενέργειες από την αναισθησία.

 

Επιμήκυνση με κρέμες

Η επιμήκυνση πέους με κρέμες όπως η αλοιφή titangelπου υπάρχει στο https://www.healthtimes.gr/titan-gel-krema-epimikinsis-peous/ προσφέρουν ένα σχεδόν μόνιμο αποτέλεσμα στην αύξηση του πέους.

Αν θέλετε να μεγαλώσετε το όργανό σας κατά 2 έως 5 εκατοστά, τότε η κρέμα TitanGelείναι η καλύτερη δυνατή λύση για εσάς, δίχως χειρουργική επέμβαση ή άλλες επεμβατικές μεθόδους.

Το Titan Gel προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα για πάντα. Πέρα από την αύξηση του πέους, προσφέρει και μεγαλύτερη στύση – κάτι που θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τη σύντροφό σας.

Η κρέμα Titan Gel είναι η μόνο αλοιφή με εκατοντάδες reviewsανδρών στο διαδίκτυο – μπορείτε να δείτε και μόνοι σας τι λένε άνδρες που είχαν πρόβλημα με το μέγεθος του μορίου τους και πως το αντιμετώπισαν με το TitanGel.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως το άγχος σε έναν άνδρα μπορεί να μειώσει τις επιδόσεις καθώς επίσης και το μέγεθος ενός πέους (να μην μπορεί να φτάσει στο 100% της στύσης).

Το μέσο μέγεθος ενός πέους είναι μόλις 11-12 εκατοστά – οπότε μην στεναχωριέστε αν έχετε ένα πέος σε αυτά τα νούμερα, καθώς είστε μέσα στον μέσο όρο!

Σε γενικές γραμμές, η χειρουργική επέμβαση συνιστάται μόνο για ασθενείς που όντως έχουν σοβαρό πρόβλημα ή ακόμα και παραμορφώσεις ή ανωμαλίες στο πέους τους.

Βιβλιογραφία: https://www.verywellhealth.com/penis-enlargement-2328501

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *